O femeie şi-a minţit fiica timp de 13 ani CĂ NU ESTE MAMA EI. Află motivul halucinant

O femeie din China şi-a mințit fiica că mama ei "reală" este moartă timp de mai mult de un deceniu, pentru a se asigura că munceşte din greu la școală și învăță să fie independentă.

RomaniaTV.net
14 sept. 2013, 10:49
O femeie şi-a minţit fiica timp de 13 ani CĂ NU ESTE MAMA EI. Află motivul halucinant

Femeia, cunoscută sub numele de Shen, din orașul Shenyang, era îngrijorată de faptul că averea soțului ei ar face-o pe fiica lor, Cheng Cheng, să fie răsfățată și arogantă.

Când fata ei era pe punctul de a intra în clasa a patra, Shen i-a spus că nu este mama ei biologică și că ea îi finanţează pur și simplu educația până ajunge la facultate.

Cheng Cheng n-a crezut inițial, dar a devenit foarte confuză atunci când Shen a insistat că aceasta este povestea reală.

În scurt timp, performanța academică a fetei s-a îmbunătățit și ea a devenit „sensibilă și ascultătoare”, potrivit DailyMail.

Cheng Cheng a ales să meargă la internat pentru a-şi spori sentimentul de independență, înainte de a merge la Universitatea Dalian Jiatong, unde a absolvit cu note de top.

Abia când a obţinut o slujbă la o firmă de software din Shanghai, Shen a mărturisit în cele din urmă că ea a este mama ei biologica, după 13 ani de minciuni.

Shen a declarat, însă, că ea nu regretă ce a făcut.