O femeie GRAVIDĂ a vrut să îşi facă cumpărăturile, dar a plecat din magazin cu ceva NEAŞTEPATAT FOTO

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienţă inedită în momentul în care a fost să îşi facă cumpărăturile într-un supermarket, ştiind că mai are jumătate de lună până va naşte. Cu toate acestea, ea a adus pe lume o fetiţă chiar în magazin, ajutată de două vânzătoare.

RomaniaTV.net
17 aug. 2013, 11:20

Chanelle Mackay, o femeie de 25 de ani din Marea Britanie a intrat în travaliu cu două săptămâni mai devreme, motiv pentru care durerile facerii au atins-o chiar în timp ce îşi făcea cumpărăturile alături de cei doi copii ai săi în hypermarketul Tesco, potrivit Mirror.

Citeşte şi O gravidă din Prahova a născut cu doctorul la telefon

Cu toate acestea, ea a fost ajutată de două angajate să nască o feitţă sănătoasă cu greutatea de 2,9 kilograme, după o intervenţie ad-hoc ce a durat 50 de minute.

Nu am visat niciodată că voi pleca din magazin în timp ce îmi ţin fetiţa în braţe. Fără angajaţii Tesco, nu ştiu ce aş fi făcut„, a povestit tânăra.

Citeşte şi Un bebeluş născut în avion a primit numele stewardesei care l-a ajutat să vină pe lume VIDEO

Contracţiile au început chiar în momentul în care Chanelle voia să plece din magazin alături băieţii săi, Alfie, de patru ani şi Frankie de 15 luni. În timp ce managerul de produse, Hatasha Hunt vorbea cu paramedicii la telefon pentru a primi indicaţii, liderul de echipă Rachel Wright a ajutat-o pe gravidă să îşi aducă pe lume bebeluşul. Ulterior, angajata a declarat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa ei.