O femeie din Vaslui, în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soţul gelos

O femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea vasluiană Toporăşti, a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi, miercuri seară, cu un elicopter SMURD, după ce a fost înjunghiată de soţ din cauza geloziei. Bărbatul a sunat la 112 abia după o zi de la comiterea faptei.

04 sept. 2013, 19:21
O femeie din Vaslui, în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soţul gelos

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, bărbatul de 47 şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit într-o coapsă, pe motiv că femeia ar fi avut relaţii extraconjugale, potrivit Mediafax.

Deşi incidentul a avut loc marţi seară, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 abia a doua zi, atunci când starea soţiei s-a înrăutăţit. Preluată de o ambulanţă, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La sesizarea unităţii medicale, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla în ce condiţii s-a petrecut incidentul.

„Din primele declaraţii date de autor, acesta şi-a înjunghiat soţia în urma unui conflict conjugal. Deocamdată, nu s-a găsit arma cu care bărbatul a acţionat, cercetările fiind în curs de desfăşurare. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei în acest caz”, a declarat responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică.

Întrucât starea femeii s-a înrăutăţit, medicii SJU Vaslui au luat decizia transferului cu un elicopter SMURD la o clinică din municipiul Iaşi.