O femeie din Argeş trăieşte cu o tumoră de 50 de kilograme VIDEO

O femeie de 42 de ani din Argeş îşi duce existenţa cu un ţesut de 50 de kilograme crescut pe unul dintre picioare. Drama femeii este cu atât mai mare cu cât niciun medic nu s-a încumetat să o opereze.

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 15:30
O femeie din Argeş trăieşte cu o tumoră de 50 de kilograme VIDEO

„N-am ieşit afară de ani de zile, decât acum 6 luni de zile când am înmormantat bărbatul, m-au dus copiii cu scaunul la maşină să mă pot deplasa la ţară. Eu numai aşa dorm, în fund”, a povestit Ioana Ciapotă.

Tumora a început să crească după o operaţie în urma căreia Ioana Ciapotă a scăpat de 17 kilograme de grăsime din zona abdomenului. Cu timpul, ţesutul s-a dezvoltat atât de mult, încât nu s-a mai putut mişca.

„Am facut acum 4 ani operaţia şi mi-a luat o piele după piciorul ăsta şi, la un an de zile, am vazut că tot se umflă. Doamna doctor a spus că nu e o operaţie pe care s-o poată face, n-are materiale pentru aşa ceva”, a mai spus femeia.

Acum, femeia cântăreşte peste 200 de kilograme şi suferă de mai multe boli, printre care diabet, hepatită şi astm.

„Se simte rău, are mari frisoane, face crize de respiratie, mă îngrozeşte. Toată lumea fuge, îi dă câte un braţ de medicamente, că are probleme cu inima, cu respiraţia, diabet, complicaţii. Dar s-o ajute, nimeni”, a explicat o vecină a femeii.

Niciun medic nu s-a încumetat să o ajute să scape de tumora gigant, de 50 de kilograme.

„Îmi doresc cel mai mult să facă operaţia asta să scape şi să fim ca toţi oamenii la rândul nostru”, a declarat Bogdan Ciapotă, fiul ei.

„Cineva cu suflet să mă ajute, vreun doctor să găsească ceva să pot să dau şi eu asta jos, să pot să merg că n-m mai fost de ani de zile în oraş”, a mai spus Ioana Ciapotă.