Moarte suspectă la Intercontinental: O femeie a căzut de la etajul 17

O femeie a murit după căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental din capitală, joi dimineaţă. Nu se ştie dacă a fost un accident sau sinucidere. Poliţia a deschis o anchetă.

14 feb. 2013, 07:26
Moarte suspectă la Intercontinental: O femeie a căzut de la etajul 17

O femeie de 35 de ani a căzut, joi, de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental, criminaliştii urmând a stabili împrejurările în care aceasta a căzut, potrivit România TV

Ea era căsătorită şi nu a lăsat nici un bilet în cameră. Poliţişti audiază membrii familiei acesteia, la domiciliul lor.

Poliţiştii urmează a stabili dacă femeia, care este din Bucureşti, s-a sinucis sau a fost împinsă. Ea se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sută de euro pe cameră, spun sursele citate, care au adăugat că din primele cercetări reiese că femeia a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinenatal, construit în 1976, are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia.