O femeie a fost arestată fiindcă a încercat să-l omoare pe prietenul său, cu sânii

Un bărbat german în vârstă de 30 de ani susţine că prietena sa a vrut să-l sufoce cu sânii, fiind geloasă pe cariera lui de succes.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 17:23
O femeie a fost arestată fiindcă a încercat să-l omoare pe prietenul său, cu sânii

Justiţia germană s-a confruntat cu un caz mai puţin obişnuit zilele acestea, un avocat din oraşul Unna (Renania de Nord-Westfalia) susţine că a fost victima unei tentative de crimă a cărei autoare ar fi fost prietena sa, care ar fi încercat să îl omoare cu sânii.

Potrivit independent.com.mt, femeia a încercat să-l sufoce cu sânii săi de dimensiuni impresionante, mărimea 38DDs, iar când a scăpat din strânsoare bărbatul a părăsit clădirea gol, terorizat de cele întâmplate. Tim Schmidt (30 de ani) le-a povestit anchetatorilor că totul s-a petrecut în timpul unei partide de sex, iar prietena sa, Franziska Hansen (33 ani), a acţionat astfel fiind geloasă pe cariera sa de succes.

O sărutam pe sâni, iar ea mi-a apucat brusc capul şi l-a prins între sâni, ţinându-l strâns acolo, astfel că am ajuns să nu mai pot respira. Începusem să mă învineţesc, nu puteam scăpa, am crezut că mor„, a spus bărbatul, care în cele din urmă a reuşit să scape din mâinile femeii şi a alergat gol pe stradă. Un vecin i-a permis totuşi să cheme poliţia, pentru a verifica cele întâmplate.

De partea sa, femeia dezminte că ar fi vrut să-ş omoare pe Tim, însă admite că lucrurile au scăpat de sub control în timpul jocurilor lor sexuale, iar bărbatul a intrat în panică. Se pare că într-o discuţie telefonică ulterioară, Franziska i-ar fi spus lui Tim: „Comoara mea, am vrut ca moartea ta să fie cât mai plăcută cu putinţă„.