O femeie, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Slatina VIDEO

O femeie de 35 de ani a fost lovită de o maşină, vineri dimineaţă, pe o trecere de pietoni din Slatina, judeţul Olt. Şoferul autovehiculului, un bărbat de 75 de ani, susţine că nu a observat-o pe femeie, în prezent victima fiind în stare stabilă la spital.

RomaniaTV.net
15 iun. 2012, 09:44
O femeie, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Slatina VIDEO

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina, şi a fost surprins de camerele de supraveghere ale municipalităţii.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, dar nu a apucat decât să dacă câţiva paşi întrucât a fost lovită de o maşină condusă de un bărbat de 75 de ani şi doborâtă la pământ.

Femeia nu a fost lovită frontal de maşină, ci cu partea laterală stângă, autovehiculul neavând viteză mare în momentul impactului.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns o ambulanţă, care a transportat victima la spitalul din Slatina. Femeia era conştientă, dar avea dureri mari în zona abdominală şi la bazin, motiv pentru care medicii au decis să exindă investigaţiile pentru a fi siguri că victima nu va face complicaţii în urma accidentului.

Şoferul în vârstă de 75 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii din Slatina continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

În funcţie de zilele de spitalizare ale victimei, va fi făcută şi încadrarea juridică a faptei şoferului şi vor fi stabilite măsurile care se vor impune în acest caz.