O fantomă în oglindă: Farsa care a îngrozit clientele unui salon de înfrumuseţare VIDEO

O farsă gândită de angajaţii unui salon de înfrumuseţare a băgat în sperieţi mai multe cliente. Acestea au zburat de pe scaunul de coafor direct afară din încăpere, fiind convinse că au văzut o fantomă în oglindă.

27 feb. 2013, 18:31
O fantomă în oglindă: Farsa care a îngrozit clientele unui salon de înfrumuseţare VIDEO

În timp ce erau tunse şi aranjate la păr, femeilor le-a apărut în oglindă o fantomă ce înfăţişa o tânără palidă la faţă. 

Angajaţii salonului se prefăceau că nu văd nimic în oglindă, în timp ce clientele erau îngrozite de spaimă şi nu ştiau încotro să fugă mai repede, scrie Daily Mail.

După ce îşi făcea apariţia în oglindă, tânără machiată şi costumată special pentru a teroriza clientele îşi făcea apariţia în salon, spre disperarea femeilor speriate.

Cele mai multe dintre victime au rămas împietrite de frică, în câteva secunde fiind afară din salon.

Farsa a fost pusă la cale pentru a promova filmul de groază „The Last Exorcism Part 2”, care urmează să fie lansat luna viitoare.

Farsa a fost posibilă prin înlocuirea oglinzii normale din centrul de înfrumuseţare, cu o oglindă specială cu două feţe. În acelaşi timp, în încăpere rula un film de groază pentru a induce o atmosferă tensionată.