O familie de români a terorizat timp de 2 ani pasagerii unui tren de navetişti din Marea Britanie

O familie de români, specializată pe furturi, a terorizat timp de doi ani pasagerii dintr-un tren de navetişti din Marea Britanie, furând în fiecare seară bani şi telefoane mobile de la oamenii care dormeau.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 19:23
O familie de români a terorizat timp de 2 ani pasagerii unui tren de navetişti din Marea Britanie

Şase membri ai familiei Rostas acţionau în fiecare zi în trenul de la Charing Cross din centrul Londrei, care duce până la Gravesend în Kent, verificând fiecare vagon de dormit şi furând telefoane mobile şi bagaje de la pasagerii neatenţi, potrivit Daily Mail.

O curte de justiţie din Marea Britanie a aflat că familia a condus o escrocherie foarte profitabilă timp de 2 ani, furând telefoanele călătorilor adormiţi sau sub influenţa alcoolului. Telefoanele furate le vindeau în România, iar sim-urile erau folosite pentru apeluri de lungă distanţă, în Spania sau în România. 

Familia care se ocupa de furturile din trenuri este formată din două femei şi patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 27 şi 18 ani.

Peste 40 de persoane păgubite de familia de români au fost identificate. Toţi membrii familiei se declară nevinovaţi. Procesul lor este în desfăşurare.