INCREDIBIL: O elevă NEVĂZĂTOARE acuză un profesor de ABUZ SEXUAL şi FURT VIDEO

Părinţii unei eleve nevăzătoare, în vârstă de 13 ani, acuză un profesor că le-a violat şi le-a tâlhărit copila de mai multe ori, informează România TV. Părinţii fetei au aflat totul de la directoarea centrului pentru copii cu dizabilităţi din Buzău, unde copila era instituţionalizată. Copila a fost dusă la IML pentru expertiză medicală, iar poliţia a declanşat o anchetă.

RomaniaTV.net
08 apr. 2013, 08:19
INCREDIBIL: O elevă NEVĂZĂTOARE acuză un profesor de ABUZ SEXUAL şi FURT VIDEO

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău a sesizat Poliţia municipiului, vineri după-amiază, despre un abuz sexual asupra unei minore instituţionalizate într-un centru pentru copii cu dizabilităţi.

Fata care ar fi fost abuzată are 13 ani, provine din judeţul Vrancea şi este instituţionalizată într-un centru pentru copii cu dizabilităţi din municipiul Buzău.

Părinţii fetei susţin că fata ar fi fost violată de către un instructor de educaţie fizică din cadrul centrului. Potrivit Mediafax, cazul ar fi ieşit la iveală săptămâna trecută, când adolescenta a fost supusă unei evaluări psihologice, după ce cadrele didactice de la centru au sesizat o schimbare de comportament. Astfel, a ieşit la iveală faptul că fata şi instructorul de educaţie fizică ar fi avut relaţii sexuale.

Mi-a spus că a fost violată de mai multe ori, i s-au luat banii din buzunar, a fost supusă la perserviuni sexuale. Pe noi ne-a anunţat vineri la şcoală. Directoarea ne-a anuntat că a fost violată de un instructor şcolar. Am depus plângere la Poliţie. Fata este nevăzătoare„, a declarat, la România TV, Sorin Chelaru, tata fetei care îşi acuză profesorul de viol.