ŞOCANT. O elevă din Ilfov a născut în taină, după care şi-a UCIS bebeluşul VIDEO

O elevă în clasa a X-a de la "Liceul Teoretic Alexandru Rosetti" din comuna Vidra, judeţul Ilfov, a născut după care şi-a ucis pruncul într-un mod violent. Fata se află acum în arestul Poliţiei Giurgiu.

04 apr. 2013, 11:28
ŞOCANT. O elevă din Ilfov a născut în taină, după care şi-a UCIS bebeluşul VIDEO

Crima a avut loc în urmă cu două săptămâni. După ce a născut, tânăra şi-a strangulat bebeluşul şi l-a ascuns într-o ladă sub pat. Totul s-a întâmplat la ea acasa, potrivit România TV.

Pe numele minorei s-a emis mandat de arestare pentru 19 zile. Ea se află acum în arestul Poliţiei Giurgiu. În acest timp, procurorii cercetează cazul.

Conducerea liceului a refuzat să comenteze acest subiect.

Colegii tinerei nu au fost, însă, la fel de secretoşi. „Am auzit că a născut şi pe urmă l-a abandonat. Din câte am înţeles, i-a tăiat gâtul”, spune un elev de la liceul din Vidra.

Tânăra s-a străduit din răsputeri să-şi ascundă sarcina şi a recurs la gestul extrem pe care l-a făcut în speranţa că nimeni nu va afla că a născut. Însă, după ce şi-a omorât pruncul, tânăra s-a simţit rău şi a fost dusă de părinţi la spital, unde s-a aflat că a născut.

Vecinii tinerei spun că au auzit de la copii că tatăl copilului ar fi un alt tânăr dintr-o localitate învecinată.

Subiectul ne-a fost semnalat de către un cititor ROMÂNIATV.NET pe adresa STIREA TA. Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? RTV îţi poate difuza ştirea! Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!