O elevă de 13 ani DISPĂRUTĂ de acasă în condiţii SUSPECTE, dată în urmărire naţională

O adolescentă în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a la şcoala din localitatea vasluiană Jigălia, a fost dată în urmărire naţională, joi, de către poliţişti, după ce a dispărut în condiţii suspecte de la domiciliu, în urmă cu o zi.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 18:40
O elevă de 13 ani DISPĂRUTĂ de acasă în condiţii SUSPECTE, dată în urmărire naţională

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Luminiţa Bucur a plecat de acasă în dimineaţa de 15 mai, fără a-i spune mamei sale, care se afla la domiciliu în acel moment, unde anume vrea să se ducă. Pentru că fata nu a mai revenit acasă, mama sa a anunţat Poliţia, care a declanşat acţiunile specifice de căutare, informează Mediafax.

„Minora a fost căutată la rude şi prietenii apropiaţi, însă fără ca vreunul dintre cei chestionaţi să poată oferi vreo informaţie care să ajute la găsirea copilei. În consecinţă, Luminiţa Bucur a fost dată în urmărire naţională, mai ales că, până în prezent, nu a creat probleme mamei sale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Fata dispărută se mutase de curând, împreună cu mama sa, în localitatea Jigălia, după ce, până în urmă cu o lună, locuise în judeţul Iaşi.