O dubă cu deţinuţi, BLOCATĂ ÎN TRAFIC de un taximetrist VIDEO

O dubă cu deţinuţi a fost blocată în trafic de un taximetrist. Acesta a parcat exact în faţa maşinii care adusese deţinuţi la Curtea de Apel. Taximetristul a ajuns după minute bune la autoturismul său unde îl aştepta un poliţist de la Rutieră.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 13:15
O dubă cu deţinuţi, BLOCATĂ ÎN TRAFIC de un taximetrist VIDEO

„De la poliţia rutieră sunt, documunetele vă rog şi trageţi mai încolo. Hai mutaţi maşina mai în faţă”. Aşa a fost abordat taximetristul de către poliţist, imediat cum a apărut lângă maşină.

Taximetristul a parcat pe aleea de acces către intrarea din spate a Curţii de Apel. Omul a vrut să depună o cerere la una dintre judecătoriile din zonă şi nu a ţinut cont că ar putea să creeze un adevărat haos în trafic.

Duba cu deţinuţi nu a putut ieşi din cauza taximetristului. Poliţia a anunţat firma de taxi de care aparţine bărbatul, firma a încercat să îl contacteze, dar acesta nu a răspuns la telefon.

„Nu m-a înştiinţat nimeni. Aaa, probabil că de la firmă era apelul, da. Ee, au fost şi deţinuţii puţin mai mult timp liberi”, a încercat să se scuze taximetristul.

Pentru că a blocat strada taximetristul riscă acum să-şi piardă permisul de conducere.