O casă din Texas a fost DEMOLATĂ din greşeală: „A dispărut casa”

Primăria din Fort Worth (Texas) încearcă să afle cum s-au putut înşela echipele trimise să demoleze o casă, relatează MyFoxDFW.com, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
18 iul. 2013, 13:03
O casă din Texas a fost DEMOLATĂ din greşeală: „A dispărut casa”

„David, cred că a dispărut casa”, a spus soţia lui David Undewood când au trecut pe locul unde ştiau că se află construcţia. „Ne-am apropiat şi nu era nicio îndoială: casa dispăruse”, a povestit bărbatul. În locul casei aflate la malul lacului Worth (Texas), proprietate a familiei de zeci de ani, cei doi nu au găsit decât o placă de beton.

Un vecin citat de MyFoxDFW.com a spus că o casă din apropiere urma să fie demolată încă din ianuarie şi că a încercat să alerteze autorităţile când a văzut buldozerele începând să demoleze o altă casă.

Primăria din Fort Worth şi-a recunoscut greşeala într-un comunicat: „Pe 12 iulie 2013, echipa a demolat o altă casă decât cea care trebuia de pe Watercresse Drive. Casa care trebuia demolată se află la numărul 9708, iar cea care a fost demolată din greşeală era imobilul gol de la 9716”.

S-au declanşat o anchetă şi o procedură de despăgubire. Însă David Underwood şi soţia sa, care voiau să renoveze casa şi să se mute în ea după plecarea copiilor, cred că alte lucruri sunt mai urgente. „Văd atâţia oameni aici care au nevoie de ajutor şi care au mult mai puţin…Să facem ce trebuie şi să trecem la altceva”, a spus păgubaşul.