O bunicuţă s-a îmbogăţit după ce a câştigat la loterie de DOUĂ ori în trei luni

Dacă Lena Eaton s-a gândit vreodată să meargă în Las Vegas, ea ar trebui să plece acum, cât încă e atinsă de noroc. Bunica de 91-ani, din Indianapolis, a sfidat şansele de probabilitate statistică după ce a câştigat de două ori la loterie sume importante de bani.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 11:15
O bunicuţă s-a îmbogăţit după ce a câştigat la loterie de DOUĂ ori în trei luni

Lena Eaton a câştigat în luna august 300.000 dolari pe un bilet de loterie de la Hoosier Quick Draw, ghicind 10 din 20 de numere. Joi, ea a câştigat încă 99.999 dolari cu un bilet de 5 dolari la un joc numit Scorchin’ Hot 9.

„Lena este încântată de averea ei şi noi suntem încântaţi pentru ea. Câștigarea unui premiu la loterie de orice fel este o experiență deosebită pentru cineva, dar să i se întâmple asta de două ori în doar de trei luni la vârsta de 90 de ani e chiar extraordinar”, a declarat Al Larsen, de la Loteria Hoosier, potrivit Huffington Post.

Lena Eaton, care are şase copii, 16 nepoți, și mai mult de 20 de strănepoți, îşi renovează casa și răspândeşte dragoste în jurul ei, ajutându-i pe cei dragi. „A fost o plăcere să pot să-i ajut cu ceva”, a spus Lena.