O bunicuţă de 60 de ani din China dansează la bară VIDEO

O femeie în vârstă de 60 de ani din China se duce la cursuri pentru a învăţa să danseze la bară. Alături de tinere care ar putea să-i fie nepoate, femeia nu se lasă mai prejos şi se unduieşte în ritmul muzicii.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 14:00
O bunicuţă de 60 de ani din China dansează la bară VIDEO

Dansul la bară este un dans special. Mişcările dansului care sunt executate în jurul bării sunt foarte elegante, mai ales atunci când sunt executate de o femeie sunt foarte feminine, incitante şi seducătoare. Este un dans plin de vigoare tinerească şi senzualitate.

„Când văd fetele mai tinere că fac mişcări de dans care implică mai multă tehnică, le invidiez foarte mult. Şi eu învăţ şi pun în aplicare mişcări noi. Repet acum răsucirea în jurul barei şi până acum am învăţat doar cum să mă urc”, a declarat bunicuţa Sun Fengqin.

Instructoarea de dans povesteşte că este foarte mândră de bunicuţă, chiar dacă la început, când a văzut-o, a avut unele rezerve.

„Am fost destul de şocată, dar în acelaşi timp fericită. Am invitat-o să se alăture cursului pentru că până la urmă dansul la bară este tot un sport. Iar acum, aşa cum o femeie de 60 de ani care a acceptat şi dansează aşa bine, cred că oricine poate să înveţe să danseze la bară”, a spus instructorul de dans Shen Ting.

În ultimul timp, în China, dansul la bară a devenit foarte popular printre tinere care se duc constant la sală pentru a-şi însuşi mişcările.