O bătrână care şi-a înşelat nepoţii a rămas pe drumuri, după ce instanţa a executat-o silit

Şi-a înşelat nepoţii, iar acum a rămas pe drumuri. Este povestea unei bătrâne din Craiova, care a vândut partea ei de casă nepoţilor, dar ulterior a anulat actul de vânzare -cumpărare în instanţă. Banii primiţi nu i-a înapoiat, însă, rudelor. Aşa se face că acum a fost executată silit.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 07:35
O bătrână care şi-a înşelat nepoţii a rămas pe drumuri, după ce instanţa a executat-o silit

În anul 1996 bătrâna a vândut jumătatea ei de casă nepoţilor, în schimbul unei sume de bani. Câţiva ani mai târziu, a anulat în instanţă documentul de vânzare cumpărare, dar a refuzat să dea înapoi şi banii pirmiţi. Acesta este motivul pentru care instanţa a hotărât să o execute silit.

Bătrâna a fost găsită de poliţiştii locali, în faţa casei în care a locuit zeci de ani. Îşi făcuse un culcuş din haine. Pentru că afară erau doar câteva grade, oamenii legii au sunat la căminul de bătrâni.

„Mi-a luat tot din toată casa tot, nu a rămas decât dulapurile şi mobila (…) A venit cu poliţia şi am dormit la spital până la ziuă, că am crezut că mor acolo că căruţu mi l-a furat ţiganii, cred că şi hainele”, a spus Ştefana Militaru.

„Noi i-am asigurat o cazare, şi o masă caldă şi colegii mei din compartimentul social au început să se ocupe de găsirea actelor să vedem cum putem afce ca bătrâna să fie internată la noi”, a declarat Vali Giurca, directorul căminului de bătrâni.

Rămasă fara casă, bătrâna îşi va petrece iarna la cămin. Nepoţii susţin ca ar primi-o în casa lor, dar bătrâna este agresivă şi le face probleme.