O asistentă şi-a tăiat venele de teama şefilor VIDEO

Femeia şi-a tăiat venele în spital după ce a fost chemată în faţa Comisiei de Disciplină pentru că ar fi furat din mâncarea bolnavilor. Colegii au imobilizat-o şi i-au acordat primul ajutor.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 07:10
O asistentă şi-a tăiat venele de teama şefilor VIDEO

O angajtă a spitalului din Rădăuţi a fost chemată în faţa comisiei de disciplină după ce a fost prinsă în mai multe rânduri furând din mâncarea bolnavilor. În disperare de cauză femeia a scos un cuţit şi şi-a tăiat venele în faţa membrilor comisiei. Ea a fost internată la psihiatrie. Directorul spitalului susţine că aceasta a fost prinsă în mai multe rânduri furând diverse alimente din bucătăria spitalului. Cu toate acestea nu a fost depusă nicio plângere până la acest moment la poliţie.

Femeia a fost imediat bandajată de colegi şi apoi internată în Secţia de Psihiatrie a spitalului. Conducerea Spitalului nu a dorit să discute cu presa. Mai mult, reporterii nu au fost lăsaţi să intre în curtea spitalului pentru a discuta cu colegii femeii sau cu pacienţii. Chiar pe domeniul public, în faţa spitalului, cameramanul România TV a fost ameninţat cu bătaia de unul dintre angajaţii firmei de pază.

„Închide te rog frumos. Nu ai voie să mă filmezi pe mine. Închide te rog frumos camera, că ţi-o închid eu! Nu ai voie să mă filmezi! Închide camera! Bă da nu ai voie să mă filmezi pe mine! Cheamă poliţia! Cheamă poliţia că te bat de faţă cu poliţia! Tu nu ai voie să mă filmezi”, a spus angajatul firmei de pază.

În timp ce la poartă era scandal, purtătorul de cuvânt al spitalului a venit, a trecut cu maşina pe lângă reporteri şi apoi a ieşit, fără însă a dori să discute cu ei.