O americancă de origine română a apelat la un criminal plătit pentru a scăpa de soţul ei

O femeie de origine română din Manhattan, New York, a fost arestată dupa ce a plănuit să îşi omoare soţul. Cei doi aveau adesea dispute aprige pe seama banilor.

31 aug. 2013, 09:55
O americancă de origine română a apelat la un criminal plătit pentru a scăpa de soţul ei

Certurile dintre Elena Sava-Adams, 57 de ani, şi soţul ei Irving Adams, 66 de ani, au început în urmă cu mai mulţi ani de zile, când bărbatul a fost concediat. Acesta a lucrat ca bancher în New York, însă în 2008 a fost dat afară de la muncă şi de atunci a rămas şomer. Cei doi soţi se certau la cuţite din cauza banilor.

Într-o zi, femeia a decis să apeleze la un criminal plătit pentru a-l lichida pe soţul ei. A luat legatură cu un bărbat, care i-a promis că o va pune în legătură cu un criminal. În schimbul „serviciului”, Elena Sava-Adams se angajase să plătească suma de 60.000 de dolari, în timbre foarte preţioase şi bijuterii scumpe, neavând bani cash.

Intermediarul i-a dat planurile femeii peste cap şi s-a dus la poliţie, unde a povestit tot ce avea de gând aceasta să facă. Poliţiştii au arestat-o pe femeie şi au demarat o anchetă. Se pare că Elena Sava ar fi primit asigurarea de viaţă a soţului ei, dacă acesta ar fi murit, o sumă deloc de neglijat.