A vrut să fie FRUMOASĂ, dar a pierdut o parte din URECHE şi a ajuns la SPITAL în stare GRAVĂ FOTO

O adolescentă a ajuns să stea 9 zile în spital, după ce una dintre urechile ei s-a infectat, din cauza unui piercing. Doctorii au fost obligaţi să o opereze de două ori şi să-i administreze cele mai puternice antibiotice de pe piaţă.

11 apr. 2013, 06:30

Destiny Nickson, o fetiţă de 11 ani din oraşul britanic Preston, a fost obligată să stea nouă zile în spital după ce una dintre urechi s-a infectat din cauza unui cercel, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Antonia şi-a făcut o schimbare de look majoră VEZI FOTO

La mai puţin de două săptămâni după ce a primit cadou de la mama sa permisiunea de a purta un piercing în ureche, eleva a fost obligată să se întoarcă la salonul care îi montase, deoarece urechea începuse să se înroşească şi să aibă puroi. După ce angajaţii i-au curăţat rana şi au montat un alt cercel, situaţia s-a înrăutăţit, urechea ajungând să îşi dubleze volumul.

Citeşte şi Piercing extrem – nonconformism sau automutilare? GALERIE FOTO

Astfel, minora a fost dusă de urgenţă la spital, unde doctorii au fost obligaţi să o opereze de două ori, pierzând o parte din cartilagiul urechii. Ea a avut nevoie de nouă copci în urma intervenţiei. Mai mult, deoarece antibioticele obişnuite nu îşi făceau efectul, medicii au fost obligaţi să recurgă la cele mai puternice medicamente de pe piaţă cu riscul ca tânăra să rămână cu sechele pe viaţă. În prezent, ea este forţată să stea aproape două luni în recuperare din cauza faptului că a vrut să fie mai frumoasă, chiar dacă are doar 11 ani şi este încă un copil.

Citeşte şi Drama unei frumoase STUDENTE de 22 de ani, dependentă de alcool: Făceam SEX pentru bani de BĂUTURĂ

„A fost bine pentru două săptămâni, dar apoi s-a infectat. Nu primul cercel a provocat cele mai mari pagube, ci al doilea. Ştiam că există un risc, dar nu mă aşteptam ca urechea să se dubleze în dimensiuni”, a declarat mama ei, care dă vina pe salonul care i-a montat cercelul tinerei.

Cu toate acestea, Danny Kynaston, patronul salonului Beauty Spot, spune că angajaţii lui pun sute de piercinguri săptămânal, fără complicaţii ulterioare. Mai mult, el a adăugat că ar fi putut să fie vina lor dacă infecţia ar fi apărut după 24 de ore, nu după două săptămâni. De asemenea, bărbatul este conştient de faptul că există anumite persoane care sunt alergice la titanul din cercei, dar în acel caz se folosesc percinguri de plastic.

Citeşte şi Halucinantul MOTIV pentru care o tânără mănâncă ACELAŞI ALIMENT în fiecare zi, de peste 10 ani

„Ea a primit instrucţiuni despre cum să cureţe zona. Noi oferim gratuit sare de mare şi instrucţiunile de folosire”, a declarat patronul, în apărare sa.