O adolescentă din Marea Britanie a suferit arsuri teribile după ce a folosit solarul

O fată de 15 ani din Marea Britanie a suferit arsuri teribile pe întreg corpul după ce i s-a permis, în mod ilegal, să folosească solarul dintr-o sală de fitness.

29 ian. 2013, 16:43
O adolescentă din Marea Britanie a suferit arsuri teribile după ce a folosit solarul

Adolescenta spune că avea dureri îngrozitoare şi că nu a putut să meargă sau să se ridice din pat timp de săptămâni întregi. Acum, fostul proprietar al sălii de fitness a fost acuzat şi amendat de autorităţi, în premieră în Marea Britanie într-un astfel de caz.

Stewart Hall, în vârstă de 43 de ani, care a vândut sala de fitness din Bury, Marea Britanie, nu i-a cerut fetei să îşi dovedească vârsta şi nici nu i-a dat ochelari de protecţie. Mai mult, adolescenta nu a primit nicio instrucţiune din partea lui Hall.

Fata a folosit solarul de două ori în două zile, în sesiuni de câte zece minute. Ea nu mai folosise solarul până atunci. După câteva zile, tânăra a ajuns la departamentul de arşi de la un spital din Manchester, după ce pielea sa s-a umplut de băşici.

În Marea Britanie există o lege a solarelor, care a intrat în vigoare în aprile 2011 şi care nu permite minorilor să le folosească.