O adolescentă de 16 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiată de iubit

O fată de 16 ani din Ialomiţa se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiată de iubit. Victima voia să pună capăt relaţiei, dar tânărul şi-a pierdut minţile şi a încercat să o omoare, apoi a fugit.

11 mart. 2013, 09:20
O adolescentă de 16 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiată de iubit

O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de zece ori de iubitul ei. Pentru a-i salva viaţa, medicii au fost nevoiţi să îi extirpeze un rinichi, dar şi porţiuni din ficat.

Fata a vrut să încheie relaţia cu iubitul ei de 19 ani. Orbit de gelozie, acesta a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a lovit-o unde a nimerit. O rudă a găsit-o zăcând într-o baltă de sânge şi a chemat ambulanţa, care a transportat-o de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Slobozia, unde a avut nevoie de şase pungi de sânge.

Medicii au explicat că starea tinerei înjunghiate este foarte gravă. „Pacienta este în şoc traumatic şi hemoragic, cu 10 plăgi înjunghiate, dintre care 7 în cutia toracică şi cavitatea abdominală”, a explicat medicul Vladimir Turcuman.

La rândul său, medicul Dan Malicenco a explicat că rinichiul a fost străpuns, iar vârful cuţitului a produs leziuni pe vena renală dreaptă, prognosticul fiind rezervat. „Cuţitul a trecut şi prin plămâni. Prin plâmâni, pleură, diafragmă şi a ajuns până la ficat, a precizat acesta.

Tentativa de crima a avut loc in comuna Traian. Agresorul fetei a fost prins de poliţie şi a primit deja mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.