O actriţă din Columbia a murit în urma unei operaţii estetice la fund

Actriţa columbiană Sandra Viviana Brand Bedoya, în vârstă de 30 de ani, a murit din cauza complicaţiilor survenite în urma unei operaţii estetice la fund.

15 apr. 2013, 12:36
O actriţă din Columbia a murit în urma unei operaţii estetice la fund

Sandra a murit la spitalul Simon Bolivar din Bogota, Columbia. Managerul spitalului, dr. Gerardo Cano, a declarat că actriţa a sosit la spital cu „dificultăţi respiratorii acute”, ea fiind internată la terapie intensivă, informează EFE. „S-au încercat toate tratamentele şi medicamentele posibile, dar a murit din cauza unui embolism pulmonar„, a spus medicul pentru presa locală.

Cano a explicat că actriţa avea o întreagă istorie de operaţii estetice şi că „o procedură nereuşită poate genera mici proiectile care pot ajunge dintr-o zonă a corpului tocmai la plămâni”.

Doctorul a adăugat că substanţa injectată în fundul actriţei este greu de identificat acum, însă în mod sigur nu a fost acid hialuronic, o substanţă folosită pentru alte proceduri cosmetice. Experţii bănuiesc că este vorba despre biopolimeri.

O prietenă a Sandrei a mărturisit că actriţa îşi făcuse recent o procedură pentru liftingul fundului, însă nu ştie unde anume sau cu cine.

Actriţa a lăsat în urma sa trei copii.