O actriţă CUNOSCUTĂ, arestată pentru că a plănuit un ATENTAT contra lui Obama

O cunoscută actriţă din Statele Unite, protagonistă a serialului Walking Dead, a fost arestată de autorităţi pentru că a atentat la viaţa preşedintelui american Barack Obama.

RomaniaTV.net
08 iun. 2013, 17:29

Actriţa texană Shannon Richardson a fost arestată vineri pentru trimiterea a trei scrisori conţinând ricină preşedintelui american Barack Obama, primarului din New York Michael Bloomberg şi unui activist ce susţine controlul armelor de foc, a anunţat o sursă judiciară.

Shannon Richardson a fost arestată la Mount Pleasant, în Texas (sud), şi a fost prezentată în faţa unui judecător federal care i-a oferit detalii despre capetele de acuzare, a anunţat Biroul procurorului districtual. Ea riscă zece ani de închisoare pentru ameninţarea preşedintelui Statelor Unite.

„Potrivit mandatului de arestare, Richardson este acuzată că a trimis pe 20 mai 2013 cu poşta trei scrisori conţinând ricină, o substanţă toxică„, se arată în comunicatul Biroului procurorului.

I se reproşează totodată „o comunicare ameninţătoare la adresa preşedintelui Statelor Unite”, se mai arată în comunicat.

Scrisori conţinând urme de ricină, o substanţă mortală, au fost trimise totodată primarului oraşului New York Michael Bloomberg şi unui membru al unui grup de lobby ce susţine controlul armelor de foc în ţară, o cauză promovată de către Bloomberg.

Cu o avere estimată la aproximativ 27 de miliarde de dolari, primarul New York-ului a luat atitudine în dezbaterea „explozivă” privind reglementarea armelor de foc în Statele Unite, anunţând lansarea unei campanii publicitate la nivel naţional, în valoare de 12 milioane de dolari, care vizează limitarea influenţei puternicului grup de lobby ce susţine armele de foc, NRA.