Nunţile anului 2012. Mai multe vedete din România se mărită vara aceasta

Vara aceasta se anunţă una plină de nunţi în rândurile vedetelor de la noi. După Nicoleta Luciu, care a dat tonul pe 21 aprilie, vedetele din România se înghesuie să-şi pună pirostriile. Printre viitoarele mirese le amintim pe Teo, Delia Matache şi Anca Neacşu, fosta cântăreaţă din trupa ASIA.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 06:18
Nunţile anului 2012. Mai multe vedete din România se mărită vara aceasta

Prima la rând este Teo, care va deveni mireasă pe 2 iunie. Pregătirile de nuntă sunt pe ultima sută de metri, se stabileşte meniul pentru invitaţi, iar viitorul soţ al lui Teo, Constantin Iosef, trece destul de des pe la Buftea unde se consultă cu naşa lor. Până acum, Ion Uţă, tatăl lui Teo, nu a primit invitaţie, dar speră până în ultima clipă că îi va fi alături fiicei sale la altar.

Anca Neacşu, fosta componentă a trupei ASIA se mărită vara aceasta cu iubitul ei de origine turcă, Serkan Yaman, în luna iunie.

O altă colegă de trupă, Sorana Mohamad, se va mărita şi ea pe 23 iunie cu Paul Moga, prietenul ei din copilărie.

Şi Delia Matache va fi mireasă, dar în toamnă, pe 16 septembrie. După doi ani de relaţie, cântăreaţa se va căsători cu afaceristul Răzvan Munteanu. Cântăreaţa şi logodnicul ei vor face petrecerea la un restaurant din Târgu Jiu, oraşul natal al ginerelui, iar aranjamentele şi meniul vor fi responsabilitatea lui.

Şi actriţa Dana Rogoz va face nuntă anul acesta. Vedeta a anunţat pe blogul personal că a fost cerută în căsătorie într-o vacanţă romantică, de Paşte, la Praga.

Nuntă mare va fi şi în familia Cameliei Şucu. Fiica ei cea mică, Cristina, se va căsători în septembrie cu cu tânărul afacerist Vlad Alexandru. Petrecerea de nuntă va fi organizată de sora miresei.

Şi „motorul” trupei Deepcentral, George Emanuel Călin, se însoară. El şi-a invitat deja prietenii la nunta care va avea loc în luna august.