Nuntă mare în familia Băsescu: Elena s-a cununat civil cu iubitul ei, Bogdan VIDEO

Elena Băsescu s-a măritat sâmbătă cu iubitul ei, Bogdan Ionescu. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală, iar ceremonia religioasă va fi oficiată în această după-amiază la Catedrala Sf. Spiridon Nou. Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov. Elena Băsescu a venit la Primărie la braţul tatălui ei.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 06:53

UPDATE 17.00 Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se vor căsători religios, la Biserica Sfântul Spiridon Nou, de la ora 18.00. Cum cununia civilă a fost umbrită de protestele a peste 200 de oameni, zeci de angajaţi ai firmei de pază au înconjurat deja biserica şi au securizat intrările. Dispozitivul de pază este impresionant.

UPDATE 12:08 Cununia civilă a fost programată la ora 12 şi a fost oficiată de primarul Neculai Onţanu. Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.

Elena Băsescu a fost îmbrăcată într-o rochie roz, având un buchet de flori tot roz. Mirele şi mireasa, precum şi familiile lor, au plecat de la Primăria Sectorului 2.

După cununia civilă, familia Băsescu a revenit la Vila Lac 3, unde începe „gătitul miresei”.

UPDATE 11.47 Preşedintele Traian Băsescu a sosit la braţ cu fiica lui Elena şi cu soţia lui, Maria.

Mai mulţi oameni, între care şi persoane care au protestat în ultimele zile în faţa Palatului Cotroceni, s-au adunat încă de dimineaţă în faţa primăriei Sectorului 2. Atât mirele şi familia lui, cât şi preşedintele Traian Băsescu au fost întâmpinaţi cu huiduieli la cununia civilă. Oamenii au scandat „Demisia Traian Băsescu”, „hoţii”.

În jurul orei 11.38, familia Băsescu a plecat de la Vila Lac 3 spre Primăria Sectorului 2 unde va fi oficiată cununia Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu. Ei sunt însoţiţi de naşiilor, Răzvan Mustea-Şerban, fost ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Ungureanu, şi soţia acestuia.

UPDATE 11.30 Mai multe persoane s-au strâns în faţa primăriei Sectorul 2. Între cei veniţi se află şi persoane care au protestat în ultimele zile în faţa Palatului Cotroceni împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

În toată perioada de dinainte de nuntă Elena a locuit alături de familie, chiar dacă deţine un apartament în Capitală. Asta poate pentru a respecta tradiţia, care spune că ginerele şi naşii vin să ia mireasa de acasă, de la părinţi. La Vila lac 3 a ajuns şi sora mai mare a Elenei, Ioana, care a ajutat-o pe mezina preşedintelui cu pregătirile de nuntă.

În această după-amiază va avea loc şi ceremonia religioasă, la Catedrala Sf. Spiridon Nou din Bucureşti, după care va fi urmată de o petrecere la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat, în grădina acestuia.

Pregătirile pentru nuntă au transformat peluza palatului Snagov într-un furnicar încă de la prima oră. Angajaţii au înţeles că nunta fiicei preşedintelui trebuie să fie perfectă.

Cortul va fi împodobit cu trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane, culoarea-tematică a întregului eveniment, la care sunt aşteptaţi 600 de invitaţi. Invitaţii se vor bucura de un meniu pe alese: caviar, pastă de jambon, ruladă de curcan, pulpă de viţel, alături de mâncăruri tradiţionale: sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă şi smântână. Cei care vor întreţine atmosfera vor fi Aurel Tămaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

Află TOTUL despre nunta Elenei Băsescu aici: Totul despre nunta Elenei Băsescu: Fiica preşedintelui dă OFICIAL detalii despre ziua cea mare

Cu toate că Elena Băsescu a anunţat că la nunta sa nu va fi suplimentat numărul de SPP-işti, totuşi, în calitatea de fiică a preşedintelui, va fi bine păzită. În plus, tatăl ei va veni însoţit de mai multe gărzi de corp, aşa cum prevede protocolul pentru şeful statului.