Nunta Elenei Băsescu. Vezi ce artişti vor distra invitaţii la petrecerea de la Snagov

Cristina Dorin, cântăreaţa care l-a încântat pe preşedinte cu vocea ei, a refuzat invitaţia de a cânta la nunta mezinei lui Traian Băsescu. În schimb, la nuntă Elenei Băsescu va cânta Aurel Tămaş, unul dintre cântăreţii preferaţi ai miresei, a anunţat EBA pe twitter. Şi Petrică Mâţu Stoian şi Petre Geambaşu i-au spus "DA" Elenei Băsescu. Ei vor cânta sâmbătă la nunta de la Snagov pentru sume cuprinse între 2.000 şi 10.000 de euro, scriu cei de la Cancan.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 17:18
Nunta Elenei Băsescu. Vezi ce artişti vor distra invitaţii la petrecerea de la Snagov

Cristiana Dorin, cântăreaţa care l-a încântat pe Traian Băsescu cu melodiile sale, la Cireşica, a fost invitată să cânte la nunta Elenei Băsescu, însă aceasta a fost nevoită să refuze.

Cântăreaţa a spus, la România TV, că a fost sunată de Maria Băsescu, în urmă cu trei zile, pentru a o invita să cânte la nunta Elenei. „I-am spus cu părere de rău că nu pot merge să cânt pentru că eu am un angajament luat de un an de zile”, a precizat Cristiana Dorin.

După ce preşedintele a fost refuzat de cântăreaţa preferată, mirii Elena şi Bogdan au apelat la doi artişti ceruţi special de socrul mare. Cântăreţul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a acceptat să cânte două ore la nuntă, pentru suma de 2.000 de euro.

Aurel Tămaş, unul dintre cântăreţii preferaţi ai miresei, va cânta la nuntă, a anunţat Elena Băsescu, pe Twitter. De asemenea, Elena Băsescu şi viitorul soţ s-au înţeles şi cu band-ul lui Petre Geambaşu care le va cânta la nuntă pentru 10.000 de euro.

Nunta Elenei Băsescu cu alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, va avea loc pe 1 septembrie la Palatul Snagov, într-un cort uriaş.

Află totul despre nunta Elenei Băsescu. Fiica preşedintelui a dat OFICIAL detalii despre petrecerea de la Snagov şi despre rochia de mireasă