Nuntă de VIS în condiţii TRAGICE: Ce dramă se ascunde în spatele zâmbetelor celor doi însurăţei FOTO

Atunci când ne găsim perechea, tot ce ne dorim este să ne petrecem întreaga viaţa alături de ea. La acest lucru s-a gândit şi Chris Clark, care, după ce a aflat că va muri în doar câteva luni, şi-a cerut iubita de soţie.

18 iun. 2013, 12:58
Nuntă de VIS în condiţii TRAGICE: Ce dramă se ascunde în spatele zâmbetelor celor doi însurăţei FOTO

Chris a fost diagnosticat, în septembrie 2012, cu o formă rară de cancer la pancreas, previziunile medicilor fiind extrem de sumbre: avea să trăiască doar şase luni, deoarece nu există tratament pentru afecţiunea lui.

Citeşte şi A pregătit nunta de vis din care lipseşte … mirele. Femeia nu ştie cu cine sau dacă se va mărita

La doar câteva minute după ce a primit diagnosticul, britanicul a decis ca în timpul rămas să se bucure de o viaţa de familie, alături de iubita sa, Charlotte, şi a cerut-o în căsătorie. „Ştiam deja că voiam să mă căsătoresc cu Charlotte, dar când mi-au spus că boala nu poate fi tratată am ştiut că trebuie să o cer”, a declarat Chris, în vârstă de 41 de ani, scrie Daily Mail.

Deşi nu se aştepta la o asemenea cerere în căsătorie, în astfel de condiţii sumbre, tânăra a reuşit să pregătească nunta visurilor lor într-un timp record, doar 10 zile.

Citeşte şi CELE MAI BIZARE ceremonii de nuntă: Miri atârnaţi de copac în cârlige sau agăţaţi pe clădire FOTO

Pregatirile nu au durat foarte mult pentru că mireasa avea deja un plan de nuntă schiţat într-un caiet virtual în care notase tot ce îşi dorea pentru ziua cea mare.

„Chiar dacă Chris nu mă ceruse încă, aveam salvate link-uri şi poze, într-un fişier din tableta mea, cu lucruri pe care doream să le am la nuntă. Asta m-a ajutat să pregătesc, în doar 10 zile, nunta la care am visat”, a povestit Charlotte.

Prietenii, familia şi unii afacerişti locali i-au ajutat pe cei doi să aibă parte de nunta de vis, iar la zece zile de la cererea în căsătorie, cuplul a devenit o familie, în data de 6 octombrie. Mirii au avut peste 300 de invitaţi, chiar dacă aceştia au fost anunţaţi de marele eveniment cu doar o săptămână înainte.

Citeşte şi Ştiai că mirii TREBUIE să taie împreună tortul? Descoperă superstiţiile şi obiceiurile de nuntă

Imediat ce nunta s-a terminat, Chris a început un tratament de chimioterapie de durată şi a aflat că forma rară de cancer de care suferă era o boală ereditară de care nu ştia deoarece fusese adoptat.

În ciuda faptului că medicii i-au dat doar şase luni de trăit, Chris este încă în viaţă şi urmează un tratament care îi ameliorează durerile.

Citeşte şi După o nuntă de ŞAPTE MILIOANE de lire, o VEDETĂ SEXY se bucură de soare în luna de miere FOTO