Nuntă de 500.000 de euro pentru fiica lui Mircea Pop, directorul interimar al CNADNR

Fiica lui Mircea Pop, directorul interimar al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), s-a căsătorit într-un restaurant de lux în apropiere de Roma, Castello della Castelluccia. Nunta care a avut loc weekend-ul trecut ar fi costat o jumătate de milion de euro.

21 aug. 2013, 13:09

Andreea Lavinia, fiica directorului CNADNR, Mircea Pop, a avut o nuntă de vis la Castello Della Castelluccia, eveniment care ar fi costat în jur de 500.000 de euro, scrie tirmagazin.ro

Nimic nu este scump pentru Mircea Pop, care a găsit suficienţi bani şi să îi facă Andreei Lavinia şi un salon de frumuseţe în Roma, „MKC Beauty School in ROME”.

Mircea Pop a închiriat chartere din Cluj pentru invitaţi, printre care, colegii săi, Ecaterina Munteanu, directoare în CNADNR, al cărei soţ Radu Munteanu a fost pus şef al Regionalei de Drumuri Bucureşti, cu câteva zile înainte, Dana Maşala, şefă în cadrul CNADNR, soţia directorului general adjunct, Ionuţ Maşala, Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, Emil Rusoiu, director pentru proiecte cu fonduri externe din CNADNR, precum şi senatorul PSD Sorin Bota. Alături de aceştia au fost prezenţi mai mulţi mulţi constructori italieni, care lucrează cu CNADNR.