Numele preferate de britanici pentru viitorul copil al lui Kate şi William

Elizabeth, Diana şi Victoria se numără printre numele preferate de britanici pentru viitorul copilul al prinţului William şi al soţiei sale, ducesa Catherine, potrivit datelor furnizate de casele de pariuri din regat.

10 apr. 2013, 18:50
Numele preferate de britanici pentru viitorul copil al lui Kate şi William

Chiar dacă nu se cunoaşte încă sexul viitorului copil pe care Kate Middleton, soţia prinţului William urmează să îl nască în curând, dar crede că va fi o fetiţă după cum s-a dat de gol, la un oment dat, ducesa de Cambridge, casele de pariuri au început deja să mizeze pe câteva nume pentru odorul regal: Elizabeth, Diana şi Victoria.

Acestea sunt principalele nume care au încins casele de pariuri – Elizabeth, cu o cotă de 5 la 1, Diana, cu o cotă de  6 la 1 şi Victoria, cu o cotă de 7 la1.

Totodată, reprezentanţii caselor de pariuri au respins orice posibilitate ca noul membru al familiei regale a Marii Britanicii, care urmează să se nască în iulie, să poarte numele Alexandra, după ce pariurile au arătat o cotă în scădere de la 12-1 la 25-1 în defavoarea acestui nume, informează Reuters. Numele Alexandra aparţine prinţesei în vârstă de 76 de ani care este verişoara reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii.

Speculaţiile britanicilor privind sexul viitorului copil au la origine o simplă afirmaţie făcută de Kate care  aprimit un ursuleţ de la un admirator, în timpul unei vizite la o instituţie şcolară: „Mulţumesc, voi lua ursuleţul pentru f… mea”, a spus ducesa atunci când a primit jucăria, dar s-a oprit după prima silabă, dându-şi seama că s-a dat de gol.  Un martor la scenă a îndrăznit să o întrebe dacă urma să pronunţe cuvântul „fiică”. Soţia prinţului William i-a răspuns: „Nu, nu ştim! Nu vă vom spune acest lucru!”.