Numele câştigătoarei de la „Burlacul” a fost dezvăluit. Cum arată aleasa lui Bogdan Vlădău FOTO

In ciuda faptului ca mai sunt cateva saptamani bune pana la finalul sezonului IV de la "Burlacul", reporterii wowbiz.ro au aflat numele celei care va fi desemnata castigatoarea reality-show-ului.

12 aug. 2013, 08:09
Numele câştigătoarei de la „Burlacul” a fost dezvăluit. Cum arată aleasa lui Bogdan Vlădău FOTO

Castigatoarea de la „Burlacul” este nimeni alta decat Daciana Ciochina, galateanca in varsta de 30 de ani, care s-a sarutat recent cu „burlacul” Bogdan Vladau in cadrul reality-show-ului, potrivit wowbiz.ro.

Comentata si criticata pe parcursul filmarilor, pentru ca este retrasa si „la locul ei” si ca, de dragul spectacolului, nu se napusteste asupra lui Vladau ca sa il cucereasca prin tertipuri feminine, Daciana le-a dat clasa tuturor, ea fiind preferata burlacului, femeia de dragul careia orice barbat ar accepta sa mearga la starea civila.

Putina lume stie ca blonda suava si cu fata angelica, care in viata reala este fiica de preot si are o casatorie si un divort la activ, s-a inscris la „Burlacul” fara sa-si fi propus sa castige concursul, ci pentru ca avea nevoie de schimbare si diversitate in viata de zi cu zi, dupa cum sustin prietenele ei.