Nu o recunoşti. Uite cum arăta Antonia pe vremea când era model în America

De când a apărut în prim planul showbiz-ului românesc, Antonia a fost mereu prezentă în revistele de specialitate, realizând numeroase pictoriale. Cântăreaţa a cochetat cu aparatul de fotografiat încă de la vârste fragede, iar prin adolescentă a început să pozeze în lenjerie intimă.

29 apr. 2013, 18:58

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi şi face furori printre admiratori cu fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. De fiecare dată încearcă să se ridice la înălţimea aşteptărilor şi îşi etalează calităţile ori de câte ori are ocazia. Lucrurile au stat puţin altfel, în adolescenţă, când Antonia trăia în America şi era model.

Antonia nu punea atunci atât preţ pe naturaleţe, asa cum o face acum, şi încerca să se pună în valoare folosind machiaj în exces. Potrivit cancan.ro, nici silueta Antoniei nu era tocmai trasă prin inel. Solista avea câteva kilograme bune în plus, fapt ce nu a impiedicat-o să pozeze provocator în lenjerie intimă.

Între timp, frumoasa cântăreaţa a devenit cunoscută în România şi vrea să se evidenţieze doar prin muzică. De câte ori este întrebată dacă ar poza nud vreodată, Antonia susţine ferm să nu se va dezbrăca niciodată în reviste pentru bărbaţi.

Citeşte şi: Antonia S-A ÎMPĂCAT cu soţul ei, Vincenzo. Vezi cine face această dezvăluire