Nu le-a venit să creadă: Cum arată hoţul care a furat LENJERIA INTIMĂ dintr-un cartier întreg FOTO

Locuitorii unui cartier din oraşul britanic Bedminster au început să se teamă pentru siguranţa lor după ce au descoperit că lenjeria intimă, papucii şi chiar bureţii de vase au început să dispară din gospodăriile lor. Cu toate acestea, nu mică le-a fost mirarea să descopere că autorul jafurilor era un motal de doi ani cu apucături bizare.

20 aug. 2013, 08:39

Norris, un motan în vârstă de doi ani din Marea Britanie, a uimit un cartier întreg după ce s-a descoperit că el este autorul unor furturi bizare, de lenjerie intimă şi de încălţări, potrivit Mirror.

Citeşte şi GARFIELD în viaţa reală: Cum încearcă din răsputeri o pisică să încapă pe gaura unei uşi VIDEO

Inedit este faptul că el întră în casele şi curţile oamenilor, întorcându-se ulterior cu tot ce găseşte. Pisoiul le lasă în faţa casei sau le duce în coşul în care doarme. Ulterior, el începe să miaune pentru a îşi atenţiona stăpânii că a adus ceva ce ei pot folosi.

Până la vârsta de un an s-a purtat frumos, dar apoi a devenit un infractor. În ultimele luni a început chiar să exagereze. Iniţial fura bureţi de vase, dar acum a ajuns să ia haine, inclusiv chiloţi, sutiene, pantaloni sau tricouri. La început ni s-a părut amuzanz, dar apoi fura din ce în ce mai mult şi am ajuns la concluzia că trebuie să returnăm bunurile. Din fericire, vecinii au fost amuzaţi de incidente„, a povesti Richard Windsor, stăpânul felinei hoaţe care preferă să jefuiască vecinii în timpul nopţii.

Citeşte şi Bizarul motiv pentru care MAŞINA unui bărbat se strica tot timpul. Vezi ce a găsit sub CAPOTĂ FOTO