Nu i-a venit să creadă ce a găsit în vasul de TOALETĂ: Nu o să mai merg niciodată la BAIE, îmi este frică FOTO

Un bărbat din America a vrut să folosescă baia unei cafenele dar a rămas mascî în momentul în care a descoperit că în vasul de toaletă se afla un şarpe. Cu toate că ulterior s-a descoperit că târâtoarea nu era veninoasă, clientul a tras o sperietură zdravănă, mai ales că reptila nu a fost încă prinsă.

07 sept. 2013, 13:06

Bruce Ahlswede a intrat într-o cafenea Starbucks din oraşul San Antonio, Texas, în cursul dimineţii de marţi, pentru a bea o cafea, dar ceea ce a găsit în baie l-a lăsat mască, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cel mai TERIFIANT COŞMAR al oricărui BĂRBAT a devenit realitate. Vezi ce a păţit un tânăr în BAIE

Cu toate că la început a crezut că este vorba de o glumă şi s-a gândit că cineva a aruncat un şarpe de cauciuc în vasul de toaletă, situaţia a devenit stresantă în momentul în care târâtoarea a început să se mişte. El a ieşit rapid din baie, dar nu înainte să facă o poză, şi a anunţat angajaţii. Din nefericire, până la venirea acestora, animalul a intrat în canalizare.

Le-am spus, ştiţi, aveţi un şarpe în baie şi mă sperie de mor. Ne-am întors colo şi el se plimba pe sub vasul de toaletă. Acum nu voi mai putea merge la baie, nici măcar în casa mea, fără să mai uit atent prin jur„, a declarat bărbatul terifiat de incident.

Citeşte şi ŞOCANTA descoperire dintr-o TOALETĂ PUBLICĂ, care a făcut o femeie să fugă direct la POLIŢIE FOTO

Din fericire, se pare că şarpele nu era veninos. Ulterior, Bruce a postat pe contul său de Facebook o imagine cu ceea ce a descoperit el în baie.