Nu e glumă! Un VAMPIR periculos creează panică în Serbia şi pune autorităţile pe jar

Vânzările de usturoi au explodat în regiunea Bajina Basta, din Serbia, după ce s-a emis o alertă privind un posibilitatea ca un vampir să umble liber prin zonă. Culmea, alarma a fost dată chiar de către Consiliul Local, care i-a sfătuit pe localnici să ia toate măsurile de precauţie cunoscute în astfel de situaţii.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 17:55

Situaţie halucinantă în Serbia, unde Consiliul Local din Bajina Basta a emis o alertă de… vampiri. Cum totul pare a fi o strategie pentru a-i atrage pe cei fascinaţi de legendele cu vampiri, anunţul făcut de un primar cu privire la riscul unui atac al lui Sava Savanovici, cel mai celebru monstru al Serbiei, sună puţin hilar.

Panica s-a iscat după ce moara în care se spunea că sălăşluieşte Sava Savanovici, a fost distrusă. „Oamenii sunt îngrijoraţi. Toată lumea ştie legenda acestui vampir şi gândul că acum a rămas fără casă şi s-ar putea afla în căutare de victime, i-a îngrozit. Suntem toţi înspăimântaţi„, a spus primarul Miodrag Vujetici.

Oficialul a ţinut să le transmită un mesaj şi celor care ar putea lua totul în glumă: „Este uşor pentru cei care nu locuiesc în zonă să râdă de temerile noastre, dar nimeni de pe aici nu are vreo îndoială cu privire la existenţa vampirilor„. Consiliul Local i-a sfătuit pe localnici să îşi pună usturoi la uşi şi la ferestre pentru a se proteja de temutul vampir.

Cel mai probabil este ca totul să fie doar o strategie de marketing, pentru a atrage pasionaţii de paranormal şi vânătorii de vampiri, în scopul revitalizării turismului în zonă.