Nu e glumă! Alertă de gaze la Piteşti din cauza verzei stricate aruncate la canal VIDEO

Panică într-un cartier din Piteşti. La 112 s-a primit un apel care anunţa că se simte miros puternic de gaze. La faţa locului au venit echipaje de la pompieri, SMURD şi poliţie, dar mobilizarea a fost degeaba. Cineva aruncase varză stricată la canalizare. 

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 11:25
Nu e glumă! Alertă de gaze la Piteşti din cauza verzei stricate aruncate la canal VIDEO

Când au auzit de pericol, aproape toţi locatarii au ieşit din bloc. Imediat zona a fost izolată.

Atât angajaţii companiei de gaze cât şi cei de la pompieri au verificat toate locurile de unde ar fi putut proveni mirosul de gaze. După jumătate de oră de verificări, s-a descoperit şi sursa mirosului: era varză aruncată la canal.

Reprezentanţii ISU spun că astfel de sesizări nu sunt dese, dar ele costă.

„Primul anunţ a fost de scurgeri de gaze, dar lucrătorii DISTRIGAZ au făcut verificările la branşamentele din zonă, iar aparatul a arătat 0. De fapt, contatările au arătat că s-a aruncat conţinutul unui butoi de murături sau varză la aceasta rigolă de canalizare. Toate solicitările acestea nejustificate înseamnă cheltuieli pentru statul român”, a declarat col. Eugen Badea, de la ISU Argeş.

Pentru că sesizarea nu a fost o glumă şi oamenii chiar au crezut că sunt scurgeri de gaze, cei care au sunat la 112 nu vor fi sancţionaţi.