Noua modă: În 2013, nunţile se transmit online prin Ustream

Datorită unor costuri reduse, este mult mai ieftin să transmiţi evenimentul în direct prin Ustream, decât să acoperi cheltuielile unei nunţi obişnuite.

03 iul. 2013, 10:52
Noua modă: În 2013, nunţile se transmit online prin Ustream

În primul rând, oamenii au din ce în ce mai puţini bani. În al doilea rând, mulţi dintre noi au rude plecate în străinătate care şi-ar dori să fie la nunta verilor sau a nepoţilor, dar nu pot ajunge din diverse motive. Pornind de la această bază, un nou studiu a confirmat că nunţile transmise pe internet nu mai sunt un moft, ci o necesitate. În opoziţie cu percepţia generală că o nuntă bogată trebuie transmisă pe internet, în practică, cei care apelează la astfel de servicii de cele mai multe ori au un buget redus.

Cei de la Ustream, un popular serviciu de streaming prin intermediul căruia pot fi accesate pe internet evenimentele, au afirmat că în ultimul an numărul nunţilor transmise online a crescut cu 250%. În perioada mai 2012 – mai 2013, peste 20.000 de nunţi au putut fi vizionate pe popularul site de streaming, în comparaţie cu 7.800 de nunţi postate cu un an înainte.

Citeşte mai mult pe playtech.ro.