Nou SCANDAL între Steaua şi Piţurcă. Vezi ce mesaj RĂZBOINIC i-a trimis Reghe selecţionerului

Războiul început între Steaua şi selecţionerul Victor Piţurcă înainte de încheierea sezonului trecut este departe de a se fi încheiat. După ce Piţurcă l-a acuzat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, că a minţit când a spus că jucătorii se întorc nepregătiţi de la naţională, acesta din urmă i-a dat o replică tăioasă selecţionerului.

RomaniaTV.net
31 iul. 2013, 18:33
Nou SCANDAL între Steaua şi Piţurcă. Vezi ce mesaj RĂZBOINIC i-a trimis Reghe selecţionerului

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, i-a cerut, miercuri, selecţionerului Victor Piţurcă să nu mai convoace jucători de la campioana României, fiind nemulţumit de faptul că tehnicianul primei reprezentative a spus despre el că a minţit când a afirmat că jucătorii vin de la lot „nepregătiţi, obosiţi, graşi”.

Mai mult, Piţurcă a spus, într-un interviu pentru ProSport, că nu intenţionează să mai mizeze prea mult pe fotbalişti de la Steaua, deoarece naţionala „are nevoie de jucători cu caracter solid, nu de mofturoşi”, dând de înţeles că este posibil ca Reghecampf să fi primit „reclamaţii” chiar de la „roş-albaştrii” chemaţi la lot.

În replică, Reghecampf îi cere lui Piţurcă să nu mai convoace jucători de la campioana României, precizând ironic că antrenorul primei reprezentative are o bază mare de selecţie.

„Să nu mai convoace jucători de la Steaua, foarte bine, să convoace alţi jucători, pentru că are o grămadă de jucători. Dacă el ne ameninţă înainte de un meci la Tbilisi că trebuie să fim foarte atenţi la ce vorbim… Dar cine e el? E antrenorul echipei naţionale, ok. Îl respectăm dacă ne respectă. Nu poţi să ieşi şi să faci astfel de declaraţii. Dacă nu îi place Latovlevici, să nu-l convoace”, a spus antrenorul Stelei.

Reghecampf s-a arătat deranjat de faptul că Piţurcă a făcut aceste declaraţii înaintea unui meci important al Stelei, prima manşă cu Dinamo Tbilisi, din preliminariile Ligii Campionilor. Tehnicianul Stelei îi promite selecţionerului un tratament similar, înaintea unei partide al naţionalei: „Nu o să spun nimic, îl las în pace să îşi facă numărul, iar înainte de un meci oficial o să dau şi eu un interviu foarte frumos şi o să-i dovedesc că nu mint, sunt lucruri reale”.

Şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a ţinut să-i dea replica selecţionerului Piţurcă, pe care l-a avertizat că ar putea rămâne definitiv fără jucătorii Stelei: „Jucătorii sunt prieteni între ei şi se susţin unii pe alţii. În momentul în care dai într-un jucător dintr-un grup, grupul reacţionează. Îi recomand eu lui Piţurcă să aibă grijă de cum vorbeşte de jucătorii Stelei, pentru că s-ar putea să aibă o reacţie ostilă din partea lor. Jucătorii ăştia sunt foarte apropiaţi unii de alţii… să spună că din solidaritate cu x sau cu y se retrag de la echipa naţională şi ar fi păcat. Nu e normal ca tu, selecţioner, să scoţi în evidenţă nişte erori pe care le face un jucător la o echipă de club”, a spus, miercuri, Stoica, la DigiSport.