Note de plată haioase: „Ai investit în bere, vei face pipi de 33 de lei”, „Slăbuţ, dar vă mulţumim”

Patronul unui pub din municipiul Hunedoara a reuşit să îşi cucerească clienţii cu ajutorul notelor de plată... haioase. Pe bonurile primite de cei care trec pragul localului, oamenii au surpriza să găsească mesaje în care le este testat umorul într-un mod neobişnuit.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 07:23

Pe unele dintre bonuri, clienţii pub-ului erau trecuţi drept „pacienţi” cu diagnosticul „glandă deschisă”. Pentru aceştia, consumaţia de alcool era trecută drept „reţetă”, însoţită de mesajul „vă rugăm să plătiţi înainte de muriţi”.

Alteori, consumatorii au avut surpriza să găsească pe nota de plată mesajul „Deşi nu vă aduceţi aminte, aţi consumat…” la care se adaugă evaluarea „slăbuţ, totuşi vă mulţumim!”. sau „aţi investit în… „, însoţit de „veţi face pipi de…”.

 

Cei mai mulţi dintre clienţii localului din Hunedoara au gustat glumele descoperite pe bonurile fiscale, susţine Radu, patronul localului.

„Am avut grijă să trimit aceste note de plată numai la mesele la care erau clienţi tineri. Aceste note de plată erau însoţite de bonul fiscal. Mă bucur că au prins la cei care au venit să se distreze în pub”, a afirmat managerul localului, potrivit cancan.ro.