Norvegienii, mulţumiţi că au picat cu Steaua: Ne putem califica din grupă

Aşa cum steliştii s-au declarat mulţumiţi de tragerea la sorţi din grupele Ligii Europa şi norvegienii de la Molde sunt convinşi că pot trece în primăvara europeană.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 15:30
Norvegienii, mulţumiţi că au picat cu Steaua: Ne putem califica din grupă

Antrenorul FK Molde, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat că este satisfăcut de tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa şi că echipa sa poate ajunge în primăvara europeană, precizând că nu deţine în acest moment suficiente informaţii despre Steaua Bucureşti.

Sunt foarte mulţumit de tragere. Ne vom testa puterile cu FC Copenhaga în duelul Scandinaviei, cu Stuttgart am mai jucat acum câţiva ani şi cunoaştem forţa echipei germane, iar despre Steaua nu ştiu încă foarte multe lucruri. Am încrederea că ne putem califica din această grupă. Sper, de asemenea, că publicul nostru va fi la înălţimea competiţiei, avem nevoie de un stadion plin la meciurile de pe teren propriu, care vor fi decisive„, a spus Solskjaer, citat de publicaţia norvegiană Romsdals Budstikke din Molde.

Solskjaer nu a putut urmări tragerea la sorţi deoarece se afla în avion, dar a aflat componenţa grupei de la căpitanul aeronavei, pe care l-a rugat să-l ţină la curent.

Echipa Steaua face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de echipele VfB Stuttgart (Germania), FC Copenhaga (Danemarca) şi Molde (Norvegia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost în urna a treia valorică la tragerea la sorţi.