NOROCOŞI CĂ SUNT ÎN VIAŢĂ: Cele mai ciudate accidente surprinse cu raze X FOTO

Săptămâna aceasta, radiografia femeii căreia i-a rămas un harpon blocat în gât a făcut furori pe internet, dar ea nu este singura căreia i s-a întâmplat un accident atât de rar şi a supravieţuit. Există o mulţime de oameni care au scăpat din accidente incredibile, deşi şansele nu earau de partea lor, potrivit The Sun.

17 mai 2013, 18:24

Înjunghiat în globul ocular

Michal Cieśla, din Polonia, a fost lovit cu cuțitul în față în timpul unui atac în Aberdeen în 2008. Mark Mearns, în vârstă de 35 de ani, care are 140 de condamnări pe numele său, l-a înjunghiat Michal Cieśla, în vârstă de 28 de ani, în ochi, şi a primit un ordin de restricție pe viață.


Chei înfipte în creierul copilului

Un copil de 20 de luni a fost salvat în mod miraculos după ce un set de chei i-au pătruns în cap, până la creier. Nicolae Holderman a căzut pe cheile de la maşina părinţilor săi, o cheie perforând pleoapa, iar celălaltă creierul, în 2008.


Coarne de biciletă prin craniu

Adolescentul Tim Ellinger mergea pe bicicletă, atunci când o roată s-a desprins. El a căzut cu capul direct în coarnele bicicletei.

Soldatul înjunghiat în ochi

Această radiografie arată un cuțit înfipt în creierul unui soldat american, după ce a fost atacat în Irak în 2007. Sergentul Dan Powers cerceta cauza unei explozii când un adolescent irakian a alergat până la el și i-a aruncat lama în partea dreaptă a capului.

Omul care s-a împușcat accidental în inimă

Adolescentul Matt Robinson s-a împuşcat accidental în inimă cu un cui. Doctorii au spus că a supraviețuit doar pentru că nu a încercat să scoată obiectul şi a fost dus de urgenţă la spital.

Creion în craniu timp de 55 de ani

O femeie din Germania, în vârstă de 59 de ani, a avut o bucată de creion în creier până în 2007, când i-a fost scos. Creionul a ajuns acolo când ea căzut la vârsta de doar patru ani. Margret Wegner a suferit de dureri de cap și sângerări nazale aproape toată viaţa.

Cuie în cap

Muncitorul în construcţii Israel Mahir lucra pe un șantier în California, în 2004, când pistolul cu cuie s-a declanşat accidental. Şase cuie i s-au înfipt în craniu.

Picior de scaun în cap

Această imagine cu raze X arată un picior în ochiul stâng al lui Shafique el-Fahkri. Radiografia a fost făcută după ce acesta a fost ţinta un atac în faţa unui club de noapte de pe Bourke Street din Melbourne, Australia, în 2007.

Greutate de pescuit în ochi

Un pescar a trebuit să facă o operaţie de reconstrucţie a ochiului stâng în urma unui accident de pescuit ciudat, în urma căruia o greutate de plumb de 57 de grame i-a străpuns ochiul.

Tras în țeapă pe un gard

Această radiografie prezintă un gard de fier în interiorul obrazului unui om care a căzut fix în partea ascuţită.

Jucărie Buzz Lightyear blocată în rect

Aceasta trebuie să fi fost o vizită foarte ciudată la medic. O radiografie arată o jucărie Buzz Lightyear blocată în interiorul unui pacient.