NOROC CHIOR! A sărit de la 120 de metri, nu i s-a deschis paraşuta, dar trăieşte şi merge VIDEO

Ruşii se întrec în acte aflate la limita dintre curaj şi nebunie, iar "realizările" lor fac furori pe Internet. Ultima "vedetă" este un tânăr care, dornic de adrenalină, dar fără suficienţi bani pentru a sări cu paraşuta dintr-un avion, a găsit o metodă inedită de a-şi satisface pofta de aventură. Cascadoria nu s-a sfârşit prea bine pentru el, însă cu siguranţă se poate considera un mare norocos.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 20:09
NOROC CHIOR! A sărit de la 120 de metri, nu i s-a deschis paraşuta, dar trăieşte şi merge VIDEO

Un tânăr teribilist din Rusia s-a gândit ca, în lipsa unui turn de paraşutism sau a posibilităţii de a face un salt din avion, să îşi încerce norocul de pe un stâlp de electricitate. Zis şi făcut! A luat cu el un prieten care să filmeze momentul său de glorie şi au urcat la 120 de metri înălţime.

Înaintea saltului cu paraşuta, teama sa era evidentă, având în vedere felul în care îi tremurau mâinile. Nu a fost însă suficient pentru a-l opri să facă saltul. Unul prostesc, de altfel, având în vedere faptul că salturile la MICĂ înălţime sunt considerate cele de la 600 până la 1000 de metri, pentru că în caz contrar paraşuta nu are timp suficient să se deschidă. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Numai că „eroul” nostru a avut tot norocul din lume şi a supravieţuit aterizării, datorită stratului destul de gros de zăpadă. A avut câteva fracturi la coloana vertebrală, pelvis şi picioare, însă după trei luni a putut merge din nou.