NOI IPOTEZE în scandalul poliţiei din Olt: Violul ar fi fost înscenat de un RIVAL al comisarului

Noi ipoteze apar în scandalul iscat la Poliţia Olt. Surse din anchetă spun că violul ar fi fost înscenat de un rival al şefului de poliţie, Gheorghe Barbu. Mai mult, se pare că soţul poliţistei nu a fost tocmai uşă de biserică şi s-a confruntat la rândul lui cu o acuzaţie de viol. A scăpat însă basma curată.

RomaniaTV.net
12 ian. 2013, 07:01
NOI IPOTEZE în scandalul poliţiei din Olt: Violul ar fi fost înscenat de un RIVAL al comisarului

Surse din anchetă spun că este foarte posibil ca violul să fi fost regizat de un rival al comsisarului Gheorghe Barbu care intenţiona să îi ocupe locul.

Nici soţul poliţistei nu a fost cuminte. La 18 ani, pe când nu se numea Relu Renghea ci Relu Creţu, a fost acuzat de viol de o minoră de 14 ani. El nu ar fi fost singur, ci însoţit de alţi doi prieteni, unul dintre ei fiind minor. A scăpat repede de acuzaţii pentru că minora şi-a retras plângerea. Au continuat, însă, să curgă amenzile pe numele lui Relu Creţu, atât rutiere cât şi pentru lovire.

În 26 decembrie, poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen.