Noi ipoteze în cazul elicopterului prăbuşit la Tăureni: La manşă ar fi fost afaceristul Ţerbea

Noi detalii ies la iveală în cazul tragediei aviatice din Mureş. Anchetatorii caută în continuare motivul care a dus la prăbuşirea elicopterului în care au murit cinci oameni. Există speculaţii că afaceristul Ţerbea avea brevet de pilot şi ar fi putut fi chiar el la manşa elicopterului, spun colegii de breaslă.

02 aug. 2013, 06:04
Noi ipoteze în cazul elicopterului prăbuşit la Tăureni: La manşă ar fi fost afaceristul Ţerbea

Ancheta este în desfăşurare. Experţii încearcă să afle cum a fost posibil ca elicopterul să se prăbuşească în apă. Există şi supoziţii legate de persoana care se afla la manşa elicopterului, pentru că omul de afaceri Sorin Ţerbea avea brevet de pilot şi aparatul Eurocopter Monomotor EC130 avea dublă comandă.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş spun că au fost audiaţi toţi martorii, inclusiv femeia care a supravieţuit accidentului. Ea ar putea oferi informaţii preţioase.

La începutul săptămânii, un elicopter în care se aflau şase persoane s-a prăbuşit în lacul Tăureni. Omul de afaceri Sorin Ţerbea, trei oameni de afaceri germani şi pilotul au decedat. O singură persoană a supravieţuit, amanta lui Ţerbea.