NOI IMAGINI cu Becali în spatele gratiilor. Vezi cum se menţine în formă latifundiarul din Pipera VIDEO

Zilele trec greu pentru Gigi Becali de când a trebuit să îşi părăsească familia pentru a merge la închisoare. Cu toate acestea, el plănuieşte să recupereze anii pierduţi după gratii, încercând să ducă o viaţă sănătoasă şi activă, chiar dacă este obligat să îşi petreacă cea mai mare parte a timpului închis în celulă.

29 aug. 2013, 14:26
NOI IMAGINI cu Becali în spatele gratiilor. Vezi cum se menţine în formă latifundiarul din Pipera VIDEO

Într-o serie de imagini inedite, prezentate în exclusivitate de ROMÂNIATV.NET şi România TV, se poate vedea cum unul dintre cei mai bogaţi oameni din România recurge la exerciţii fizice de întreţinere în timp ce se află în curtea penitenciarului Jilava alături de colegii săi de celulă. 

Citeşte şi Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Ce sancţiuni vor primi

Astfel, antrenamentul său începe cu o sesiune de stretching, fiind vizibil modul în care Becali îşi întinde fiecare grupă de muşchi, încercând să reducă efectele negative ale patului din celulă asupra corpului său.

Îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni scurţi, un tricou şi o vestă sport, Gigi Becali a fost filmat în timp ce se afla pe o bancă. Imaginile sunt cu adevărat inedite, mai ales că de puţine ori Becali a fost surprins fără a fi îmbrăcat la patru ace, cu atât mai mult făcând sport.

Citeşte şi IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

În data de 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul „Valiza”, el având la activ alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi dosarul privind sechestrarea de persoane.