Noi dezvăluiri în dosarul prostituatelor de lux: Andreea Marta „lucra” alături de angajate

Soţia lui Codruţ Marta, Andreea Marta, ar fi lucrat alături de angajatele sale, prostituându-se, potrivit referatului anchetatorilor care cercetează dosarul prostituatelor de lux.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 07:18
Noi dezvăluiri în dosarul prostituatelor de lux: Andreea Marta „lucra” alături de angajate

Procurorii spun că şi Andreea Marta se prostitua, nu numai angajatele, potrivit documentului întocmit pentru propunerea de arestarea a soţiei fostului consilier al şefului de la ANAF, Sorin Blejnar, potrivit click.ro.

Reţeaua coordonată de Andreea Marta aducea fete ,,pe comandă” din Republica Moldova, pentru care încasa şi zece mii de euro.

Potrivit anchetatorilor, Andreea Marta şi sora acesteia, Maria-Magdalena, plasau fetele unor oameni de afaceri, politicieni şi fotbalişti. Oameni dispuşi să plătească bani grei pentru o noapte cu prostituatele.

Una dintre fetele care au făcut parte din reţeaua condusă de Andreea Marta le-a declarat anchetatorilor că mai mulţi politicieni s-au bucurat de serviciile fetelor soţiei lui Codruţ Marta, potrivit motivării instanţei în dosarul de proxenetism.

„Una dintre fetele care s-au prostituat a declarat că reţine faptul că a fost invitată de către Andreea (n.r. Marta) la cafeneaua unui hotel şi, de asemenea, la un hotel situat în Bucureşti. Atunci când a invitat-o pentru a merge la hotel Andreea i-a precizat că acolo se vor întâlni cu nişte prieteni de-ai ei care sunt în acelaşi partid ca şi ea. Învinuita a făcut cunoştinţă cu prietenii Andreei, însă nu mai reţine cum se numeau aceştia… Cu acea ocazie, reţine că a întreţinut raport sexual cu unul dintre prietenii Andreei şi tot aceasta a fost cea care i-a dat banii pentru prestaţia sexuală, 200 sau 300 de euro”, se arată în motivarea instanţei.