Noi detalii în dosarul Larei Şaban. Fratele ei o şantaja şi îi fura bani

Noi detalii în dosarul în care fratele Larei Şaban a fost trimis în judecată pentru crimă. Contrar declaraţiilor sale, Gilberto Şaban nu s-a înţeles niciodată cu sora lui, lara Şaban. Mai mult, el a a ameninţat-o pe jurnalistă că le povesteşte rudelor despre relaţia ei cu un bărbat însurat şi i-a furat de mai multe ori bani.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 10:26
Noi detalii în dosarul Larei Şaban. Fratele ei o şantaja şi îi fura bani

Potrivit rechizitoriului, Lara Şaban avea o relaţie foarte tensionată cu fratele său, din cauza că în ultima perioadă fata a refuzat să-i mai trimită acestuia bani din Turcia. Astfel, Gilberto Şaban ajunsese într-o situaţie financiară foarte proastă.

Conform aceluiaşi rechizitoriu, Gilberto i-a furat maşina surorii sale, cu care tânăra se deplasa atunci când venea în România. Este vorba de o maşină foarte scumpă, evaluată la aproape 350.000 de euro. Autoturismul a fost vândut de Gilberto unor persoane, falsificând semnătura surorii sale.

După ce a ucis-o, Gulberto a încercat să ia legătura cu amantul din Turcia al Larei Şaban pentru a-i cere bani cu care să angajeze un detectiv particular care să afle cine a omorât-o pe tânără.

Vezi ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă