Noaptea e un sfetnic bun: Premierul britanic David Cameron spune că el conduce ţara în…SOMN

David Cameron se laudă cu faptul că merge devreme la culcare şi spune că acest lucru l-a făcut să fie un lider "puternic", competent şi "sănătos".

18 feb. 2013, 13:25
Noaptea e un sfetnic bun: Premierul britanic David Cameron spune că el conduce ţara în…SOMN

Secretul de a ajunge un bun prim-ministru şi, în general, un lider bun, puternic, este să te culci seara devreme şi să laşi pe alţii să facă treburile în locul tău. Când Cameron doarme, zeci de oameni muncesc pentru el,rezolvându-i treburile după indicaţiile sale.

Liderul conservator spune că ar fi fost un prim-ministru „neajutorat” dacă s-ar fi simţit „extenuat fizic şi psihic.” „Trebuie să menţii un bun echilibru în toate şi abia apoi, încrezător în tine însuţi, poţi să iei decizii bune”, a mai spus Cameron, citat de The Sun.

Adept al fitness-ului, Cameron a mai mărturisit că încearcă să se menţină în formă alergând şi jucând tenis în fiecare săptămână. Iar dacă toate aceste practici – tenis, jogging şi culcatul devreme – nu îi reuşesc întotdeauna, mai ales atunci când programul oficial îl forţează, atunci „cel mai important este să ai o echipă foarte bună, pe care să poţi conta şi să îi încredinţezi rezolvarea sarcinilor tale”, a mai explicat premierul conservator.

Rutina lui Cameron este vizibil diferită de cea a unui alt premier de marcă al Marii Britanii, Margaret Thatcher, supranumită şi „Doamna de Fier”, despre care se ştie că nu dormea mai mult de 4 ore pe noapte, reaminteşte The Sun.