Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu, ude şi sexy la DANSEZ PENTRU TINE. Care e mai bună? VIDEO

A doua ediţie din noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a avut în program dans contemp în ploaie. Astfel, fanii le-au putut vedea pe Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu în ipostaze foarte sexy, care nu i-au impresionat însă pe membrii juriului şi le-au taxat pe vedete pentru greşelile făcute.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 09:16

Nicoleta Luciu a apărut pe scenă îmbrăcată într-un furou minuscul, la care a renunţat în timpul dansului, conform scenariului ales de coregraf. Frumoasa brunetă a rămas îmbrăcată doar cu un body de culoarea pielii, care a scos la iveală un corp perfect, în ciuda faptului că vedeta a născut tripleţi în urmă cu ceva mai mult de un an. Vezi AICI dansul ei cu partenerul său, Attila Hainer.

Bianca Drăguşanu şi Carol Şoldea au primit cele mai mici note de până acum pentru dansul lor în ploaie şi chiar au ajuns la duel, unde vor lupta cu perechea Pavel Stratan/Andreea Preda. Bianca a îmbrăcat pantaloni albi şi o bluză de aceeaşi culoare care îi acoperea doar sânii, stârnind ropote de aplauze în sală. Vezi AICI prestaţia Biancăi Drăguşanu în ploaie.