Nicoleta Luciu face MĂRTURII CUTREMURĂTOARE la „Dansez pentru tine”

Nicoleta Luciu se confruntă cu o situaţie tensionată la "Dansez pentru Tine" pentru că se află pentru a doua oară la duel. Vedeta s-a implicat trup şi suflet în povestea partenerului ei, Attila Hainer, şi a povestit că, după ce l-a cunoscut a retrăit momentele grele din propria copilărie.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 19:15

Nicoleta Luciu a făcut o serie de mărturii cutremurătoare din propria copilărie la „Dansez pentru tine”, explicând astfel de ce s-a implicat atât de mult în povestea partenerului ei, Attila Hainer.

Bruneta a povestit, cu ochii în lacrimi şi cu vocea gâtuită de emoţii, că, la fel ca Attila Hainer, şi ea s-a simţit marginalizată în copilărie şi spune că este timpul „să facem să fie lumea asta mai bună, să nu se mai uite nimeni la culoarea părului, a ochilor sau a pielii”.

Oarecum, în Hainer mă văd pe mine pentru că prin ce a trecut el, am trecut şi eu când eram mică. Şi eu eram destul de marginalizată. Am fost un copil foarte introvertit. Sunt copii care te pun la perete, care te pun hjos, care dau cu pumnul, cu plama, că provii dintr-o familie săracă, că nu ai un sandviş ca al lor, sau un ghiozdan ca al lor, sau haine ca ale lor. Se punea foarte mult amprenta şi pe vremea respectivă asupra banilor şi asupra zonei în care stai, în funcţie de câţi copii erai la părinţi. De multe ori noi spuneam că suntem doar doi copii la părinţi, că dacă spuneam trei deja suna a sărăcie. Ţin minte că nu aveam bani de stixuri şi aveam o colegă care avea o situaţie mult mai bună ca a noastră. Mânca stixurile şi partea de care ţinea o punea acolo unde se punea cerneala. O dată am poftit atât de tare, dar mi-a fost ruşine să-i cer şi am aşteptat să se termine orele şi m-am făcut că plec şi am zis că am uitat ceva în bancă şi m-m întors ca să iau câteva din stixurile alea, să văd cum sunt. Şi mi s-au părut foarte bune. Şi de multe ori mie nu mi s-au oferit şanse, ceea ce i s-a întâmplat şi lui Hainer. Poate cu el reuşim să scoatem în evidenţă chestia asta. Să existe drepturi egale pentru toată lumea”.

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer sunt pentru a doua oară la duel la „Dansez pentru tine”, iar bruneta va trebui să demonstreze că are talentul necesar pentru a rămâne în concurs. Însă, presiunea îşi spune cuvântul, mai ales din cauza antrenamentelor grele şi a momentelor în care stă departe de familia ei.

Nicoleta a clacat înainte de emisiune şi a recunoscut că trece prin momente destul de grele. „În viaţa e foarte frumoasă creşterea armoniei”, a declarat Nicoleta Luciu cu lacrimi în ochi înainte de o seară destul de grea pentru ea, potrivit cancan.ro.

O nouă ediţie incendiară a show-ului „Dansez pentru tine”se anunţă pentru vineri seara. Noi stiluri de dans apar în concurs, printre care ritmuri latino şi striptease. Nicoleta Luciu, care îşi doreşte să câştige trofeul, se va undui cum ştie mai bine în faţa juriului şi a telespectatorilor pentru a obţine note maxime.
Pe cât de nerăbdători sunt telespectatorii să o vadă pe Luciu făcând striptease, pe atât de serioasă este vedeta în această privinţă. „Stilurile de dans nu se comentează, se execută”, a declarat Nicoleta.